SIKÇA SORULAN SORULAR

 

1-) Tahminleri ve Kuponları nereden takip edebilirim?

Cevap: Tahminler ve kuponları üyelik girişi yaptıktan sonra görebilirsiniz.
 

2-) Üyelik ücretli mi?

Cevap: Tüm tahminleri görebileceğiniz VIP Üyelik tipi ücretlidir. VIP Üyelik ücreti aylık 100 TL'dir.
 

3-) Günlük ortalama kaç tahmin paylaşılıyor?

Cevap: Günlük ortalama 3 hazır iddaa kuponu, kendi kuponlarınızı oluşturmanız için 15-20 tahmin, bunlara ek olarak Avrupa maç tahminleri ve kuponları, tek maç tahminleri ve canlı oynanan maçlara yapılan canlı tahminler sitemizde yayımlanıyor. Yayımlanan tüm tahminlerimizde %90 başarı oranımız bulunmaktadır.
 

4-) Kazanma başarı oranınız ne kadar?

Cevap: Ortalama başarı oranımız %90'tir. Canlı maç tahminlerinde bu oran %95'lere kadar çıkabilmektedir.
 

5-) Sitenizden iddaa oynayabilir miyim?

Cevap: Hayır, sitemizde sadece tahmin veriyoruz.
 

6-) Memnun kalmazsam paramı iade ediyor musunuz?

Cevap: Evet, memnun kalmazsanız üyeliğinizin başladığı tarihten sonraki 24 saat içerisinde iade talep edebilirsiniz.
 

7-) Üyeliğimi nasıl iptal edebilirim?

Cevap: Giriş yaptıktan sonra "Hesap Ayarları" kısmından üyeliğinizi iptal edebilirsiniz.
 

8.) Kuponlar gün içerisinde saat kaçta yayınlanıyor?

Cevap: Kuponlarımız ve tahminlerimiz her gün 11:00 ile 15:00 arasında yayınlanmakta ve ana liglerdeki maçların başlama saatinden en az 2 saat önce verilmektedir.